A Krinner talajcsavarral történő alapozás közel 30 éves múlttal rendelkező, Német mérnökök által kifejlesztett technológia. Használata teljesen egyszerű, olyan mintha egy facsavart csavarnánk egy lécbe, csak itt a csavar mérete nagyobb és nem fába hanem földbe csavarjuk.

Tervezés:

A talajcsavar kiválasztása az építmény terve, statikája, az alátámasztási pontok mennyisége, elhelyezkedése, talaj tulajdonságai alapján történik. Befolyásoló tényező az épület vagy szerkezet talajcsavarhoz történő csatlakozásának lehetősége.

Az előzetes terv elkészítéséhez egy hozzávetőleges teherbírási táblázat nyújt segítséget, ami a csavarok különböző irányú terhelhetőségét tartalmazza, valamint azt, hogy miként váltható ki a beton talajcsavarral.

Amennyiben az építmény jellege, felhasználása szükségessé teszi teherbírási próbát is végzünk. Ha a mérés igazolja a számításokat, megkezdődhet a csavarok lehajtása.
Több információ a talajcsavar terhelhetőségéről.

Csavarok lehajtása:

Talajcsavarok lehajtását a megfelelő gépparkkal és szakértelemmel rendelkező  Krinner-Expert szakembereink végzik.

A csavarok telepítése rendkívül gyors és nagy pontossággal kivitelezhető művelet.

Nem befolyásoló tényező a fagypont alatti hőmérséklet, egyenetlen, nehezen megközelíthető terület.

A talaj keménységétől függően előfúrás szükséges lehet.

Az elkészült alappontok azonnal terhelhetőek.

Amennyiben az építmény elbontására kerülne a talajcsavar a földből a környezet károsítás nélkül visszanyerhető és újra felhasználható. Nem hagy maga után "ökológiai lábnyomot".

Talajcsavarok telepítése Krinner –Expert által 

Kérje ajánlatunkat!

Betonmentes alap bármilyen talajon

gyorsan, egyszerűen, költséghatékonyan, sokoldalúan