A talajcsavar biztonságos alapot nyújt egy kerti építménynek, napernyőnek kocsi beállónak, féltetőnek, de remekül szolgál komolyabb épületek, gépek, szerkezetek, napelemes erőművek, kilátók, szobrok, hidak, közterületi berendezések, táblák ideiglenes vagy végleges alapozása is.

A KRINNER talajcsavarok jelentős költség- és időmegtakarítást kínálnak az építőipar számos területén. Nem szükséges az ásás és betonozás, nem kell pénzt és időt fektetni a kitermelt talaj eltávolítására. A betonozással ellentétben, nincs technológiai szünet. Az alap a befúrást követően azonnal terhelhető.

Konténerek

A megfelelő csavartípust a konténerek mérete alapján választjuk ki, biztosítva a legnagyobb stabilitást. Az összes csavartípus statikai vizsgálata szigorú szabványok alapján van végrehajtva, függőleges irányú húzó és tolóerő majd vízszintes terhelés alkalmazásával.

Kontener-talajcsavaronBovebben-125
Kerítések

A talajcsavarok használatával a kapuk és kerítések építésénél jelentős idő és költségmegtakarítás érhető el. Fontos szempontnak tekintjük, hogy a környezeti talaj érintetlen marad. A szabadalmaztatott granulátumos vagy excenteres megoldással tökéletesen függőlegesbe hozható. Az újonnan kifejlesztett műanyag csavarok stabil alapot nyújtanak nemcsak a kerti, de az ipari kerítések és kapuk telepítésénél is.

Kerites-talajcsavaron-1Bovebben-125

Könnyűszerkezetes épületek

A KRINNER talajcsavarok segítségével kialakított alap rendszer áttörést jelent a fából való építkezés terén. Biztonságos, ökologikus, gyors és nyereséges módszer. A fa mindig szárazon marad, így annak élettartama megsokszorozódik. A maximális stabilitás elérése érdekében talajvizsgálat és próbafúrás útján határozzuk meg a legmegfelelőbb csavartípust.

Konnyuszerkezetes-epulet-talajcsavaronBovebben-125

Csarnokok

Az építészek és mérnökök szoros együttműködésének köszönhetően a modern alapozási technika a csarnoképítés terén is helyet kapott. A talajcsavar hosszú élettartama, nagy teherbírása és a 3,5 méteres fúrási mélysége, biztos alapot nyújt a ráerősített szerkezetnek.

Csarnok-talajcsavaronBovebben-125

Köztéri építmények

A köztéri építmények és parkok telepítésénél a talajcsavar  biztonságos, percek alatt elkészíthető alapozási rendszer. Nincs ásás, nincs betonozás a környezeti talaj érintetlen marad.

Kozteruleti-epitmeny-talajcsavaronBovebben-125

Zászlórudak táblák

A KRINNER talajcsavarok stabil alapot biztosítanak a reklámtáblák, nagyméretű hirdetőfelületek és zászlórudak számára. A zászlórudaknál használt alap 12 méteres magasságig vihar biztos. Az alap a befúrást követően azonnal terhelhető.

Tablak-zaszlorudak-talajcsavaronBovebben-125

Napelem

A talajcsavar napjainkban óriási szerepet játszik szabadmezős naperőművek telepítésében. A piacon található összes fotovoltaikus rendszer egyedi alapokat igényel. Rendszerünk előnye a kompatibilitásában rejlik, lehetővé téve a tartók és rögzítők felhasználását mind merev, mind rotációs rendszerek esetében is.

Napelem-talajcsavaronBovebben-125

 

Kérje ajánlatunkat!

Betonmentes alap bármilyen talajon

gyorsan, egyszerűen, költséghatékonyan, sokoldalúan