Blog

 

Stabil alapozási megoldás fa teraszhoz
A modern lakberendezési trendek afelé mutatnak, hogy a teraszok a meghosszabbított nappalinkká értek: idilli megoldásokká váltak ahhoz, hogy szinte az otthonunkba csábítsuk a természetet és egybenyissuk a teret a segítségükkel. De mivel érdemes egy – akár magas – teraszt alapozni?
Az ideális alapozási megoldás mobilházakhoz
Az egyre növekvő bérleti díjak és a magas ingatlanárak miatt részben a mobilházak felé fordult a fiatalok figyelme. Nem csak trendi, hanem a megfizethető megoldás is egyben. Ebben a cikkben megbeszéljük miért remek megoldás egy mobilház és miért választják egyre többen a talajcsavaros alapozási megoldást hozzá.
HOGYAN BEFOLYÁSOLJA AZ IDŐJÁRÁS A TALAJCSAVAROK TELEPÍTÉSÉT ÉS STABI...
A talajcsavarok egyre népszerűbb alapozási megoldások az építőiparban. Az időjárási viszonyok azonban hatással lehetnek a telepítési folyamatra. Ebben a cikkben körüljárjuk, hogyan befolyásolja az időjárás a talajcsavaros alapozást, és milyen elővigyázatossági intézkedésekre van szükség az időjárás függvényében.
HOGYAN CSÖKKENTHETJÜK A KÖRNYEZETI HATÁST TALAJCSAVAROKKAL?
Az építőipar egyik nagy kihívása a környezeti hatások minimalizálása. Az építkezés során nagy mennyiségű talajt kell mozgatni, egy esetleges bontás után pedig a betonalap hulladékként marad meg a környezetben. Erre nyújtanak megoldást a talajcsavarok, melyek beton nélkül teszik lehetővé az alapozást. Bemutatjuk, hogyan segítenek az építkezés környezeti hatásainak csökkentésében.
Fa terasz építése
Sokak számára már csak egy szép terasz hiányzik a házukhoz, amivel megkoronázhatják otthoni pihenésüket, és praktikusan elhelyezhetik kültéri bútoraikat és egyéb eszközeiket. Hogyan is álljunk neki és valósítsuk ezt meg könnyedén?
Alapozás beton nélkül
A talajcsavar egy tűzihorganyzott acélból készült alapozó elem, ami kiválóan alkalmas arra, hogy az építmények, különböző eszközök, terhelő hatásait közvetítő elemként átadja a talaj teherbíró rétegének. Ez a 30 éves múlttal rendelkező német technológia alkalmas pontalapok, vagy egymás mellé sorban helyezve sávalapok kialakítására.
Betonmentes alap bármilyen talajon

gyorsan, egyszerűen, költséghatékonyan, sokoldalúan