Blog

 

Fa terasz építése
Sokak számára már csak egy szép terasz hiányzik a házukhoz, amivel megkoronázhatják otthoni pihenésüket, és praktikusan elhelyezhetik kültéri bútoraikat és egyéb eszközeiket. Hogyan is álljunk neki és valósítsuk ezt meg könnyedén?
Alapozás beton nélkül
A talajcsavar egy tűzihorganyzott acélból készült alapozó elem, ami kiválóan alkalmas arra, hogy az építmények, különböző eszközök, terhelő hatásait közvetítő elemként átadja a talaj teherbíró rétegének. Ez a 30 éves múlttal rendelkező német technológia alkalmas pontalapok, vagy egymás mellé sorban helyezve sávalapok kialakítására.
Kerítés beton nélkül
A talajcsavarok felhasználási lehetőségei a napernyő rögzítésétől a csarnok építésig határolhatók be. Kerítések és kerítésrendszerek építésénél a KSF G típusú talajcsavar az ajánlott, mivel különböző átmérőjű oszlopok fogadására alkalmasak és a behelyezett oszlop rögzítése is több módon is lehetséges (csavar, zúzott kő, szegecs, hegesztés).
Betonmentes alap bármilyen talajon
gyorsan, egyszerűen, költséghatékonyan, sokoldalúan
Talajcsavar önerős telepítése
Maga végezné a telepítést? Kisebb csavarhosszig (100cm) házilag is megoldható a talajcsavarok telepítése, ez nem igényel különösebb szakipari hozzáértést és speciális gépet. Előfúrás kemény talajban szükséges lehet. Kézi behajtó szerszámot ingyenesen tudunk biztosítani.
Betonmentes alap bármilyen talajon

gyorsan, egyszerűen, költséghatékonyan, sokoldalúan