Blog

 

HOGYAN BEFOLYÁSOLJA AZ IDŐJÁRÁS A TALAJCSAVAROK TELEPÍTÉSÉT ÉS STABI...
A talajcsavarok egyre népszerűbb alapozási megoldások az építőiparban. Az időjárási viszonyok azonban hatással lehetnek a telepítési folyamatra. Ebben a cikkben körüljárjuk, hogyan befolyásolja az időjárás a talajcsavaros alapozást, és milyen elővigyázatossági intézkedésekre van szükség az időjárás függvényében.
HOGYAN CSÖKKENTHETJÜK A KÖRNYEZETI HATÁST TALAJCSAVAROKKAL?
Az építőipar egyik nagy kihívása a környezeti hatások minimalizálása. Az építkezés során nagy mennyiségű talajt kell mozgatni, egy esetleges bontás után pedig a betonalap hulladékként marad meg a környezetben. Erre nyújtanak megoldást a talajcsavarok, melyek beton nélkül teszik lehetővé az alapozást. Bemutatjuk, hogyan segítenek az építkezés környezeti hatásainak csökkentésében.
Fa terasz építése
Sokak számára már csak egy szép terasz hiányzik a házukhoz, amivel megkoronázhatják otthoni pihenésüket, és praktikusan elhelyezhetik kültéri bútoraikat és egyéb eszközeiket. Hogyan is álljunk neki és valósítsuk ezt meg könnyedén?
Alapozás beton nélkül
A talajcsavar egy tűzihorganyzott acélból készült alapozó elem, ami kiválóan alkalmas arra, hogy az építmények, különböző eszközök, terhelő hatásait közvetítő elemként átadja a talaj teherbíró rétegének. Ez a 30 éves múlttal rendelkező német technológia alkalmas pontalapok, vagy egymás mellé sorban helyezve sávalapok kialakítására.
Kerítés beton nélkül
A talajcsavarok felhasználási lehetőségei a napernyő rögzítésétől a csarnok építésig határolhatók be. Kerítések és kerítésrendszerek építésénél a KSF G típusú talajcsavar az ajánlott, mivel különböző átmérőjű oszlopok fogadására alkalmasak és a behelyezett oszlop rögzítése is több módon is lehetséges (csavar, zúzott kő, szegecs, hegesztés).
Betonmentes alap bármilyen talajon
gyorsan, egyszerűen, költséghatékonyan, sokoldalúan
Betonmentes alap bármilyen talajon

gyorsan, egyszerűen, költséghatékonyan, sokoldalúan