Cégünkről

Drevotta-Krinner-expert

Családi vállalkozásuk alapjai 1988.-ra  nyúlnak vissza. Ekkor  üzletünk a Kispesti Piacnál a Kossuth térnél volt. Az igények és a választék bővítése, valamint a  kispesti hely bizonytalansága végett 1993.-ban költöztünk a XVIII. kerületbe a Széchenyi István utca 22-be (az akkor még Lőrinci Piac utcájába) egy már saját tulajdonú üzlethelységbe.

Újabb áttörést jelentett, hogy 1999.ben a boltot bővíteni tudtuk, mert szerencsésen sikerült megvásárolni a szomszéd ingatlant, így az üzlet területe már 150nm lett.
Árupalettánkon több mint tízezer termék található.
Napjainkban a vállalkozásunk 10 főnek ad munkát.

A Krinner talajcsavar forgalmazását 2012 novemberében kezdtük.
2013 áprilisától, mint hivatalos Krinner –Expert - ként nemcsak értékesítjük, hanem a tulajdonunkban lévő géppel kérésre le is hatjuk a talajcsavarokat.

Raktárunkban az igények azonnali kielégítésez több mint ezer talajcsavar található.

Cégismertető

Családi vállalkozásuk alapjai 1988.-ra nyúlnak vissza. Kispesten megalakul a Drevotta Barkácsbolt

1993-ban a növekedésnek köszönhetően új telephelyre költözünk a XVIII. kerület Széchenyi István utca 22 szám alá.

1999-ben a szomszéd ingatlan megvásárlásával már 200 nm alapterületűre bővítjük a boltot, ahol több, mint tízezer termék található meg.

 

2012. novemberében megkezdjük a Krinner talajcsavarok magyarországi forgalmazását. 2013. áprilisától a Krinner –Expert hivatalos magyarországi disztribútora leszünk, aminek keretében már nem csak forgalmazzuk, hanem telepítjük is a talajcsavarokat Magyarországon. Még ebben az évben komoly fejlesztés hajtunk végre talajcsavar behajtó gépek területén.

 

Bővebben
Küldjön üzenetet nekünk:
Betonmentes alap bármilyen talajon

gyorsan, egyszerűen, költséghatékonyan, sokoldalúan