Talajcsavar otthon?

Mihez? Miért? Hogyan?

Napernyő, napvitorla, ruhaszárító, kerti tároló, kocsibeálló, garázs, féltető, kerítés, szaletli, terasz, hinta, mászóka, csúszda, lugas, és bármi amihez gödröt kellene ásni és betont önteni bele......

lakssag-mihez

 

A talajcsavarral történő alapozás gyors, egyszerű, nem okoz felfordulást, költséghatékony, és időtálló.

ido-penz-csavar Nem kell ásni a kertben, nincs betonozással járó felfordulás, nem kell eltüntetni a kitermelt földet, azonnal használható az elkészített rögzítési pont, nem sérül a környezet akkor sem,ha mégis el kell távolítani a csavart, ami később újra felhasználható. A talajcsavarral történő munkavégzés gyerekjáték.......

BetonkeveroGyerekjatek-a-lecsavaras

 

A kisebb típusú (55cm-100cm) csavarokat kézi erővel is le lehet hajtani egy fém rúd vagy egy betekerő toldat segítségével. Drevotta Krinner-expert ingyenesen biztosítja a betekerő szerszámot a munka végzéséhez.

Hogyan is kell lehajtani a talajcsavart?

Az önerős telepítésről bővebben itt olvashat

neros-beh-1-600

 


 

Kérje ajánlatunkat!

Cégismertető

Családi vállalkozásuk alapjai 1988.-ra nyúlnak vissza. Kispesten megalakul a Drevotta Barkácsbolt

1993-ban a növekedésnek köszönhetően új telephelyre költözünk a XVIII. kerület Széchenyi István utca 22 szám alá.

1999-ben a szomszéd ingatlan megvásárlásával már 200 nm alapterületűre bővítjük a boltot, ahol több, mint tízezer termék található meg.

 

2012. novemberében megkezdjük a Krinner talajcsavarok magyarországi forgalmazását. 2013. áprilisától a Krinner –Expert hivatalos magyarországi disztribútora leszünk, aminek keretében már nem csak forgalmazzuk, hanem telepítjük is a talajcsavarokat Magyarországon. Még ebben az évben komoly fejlesztés hajtunk végre talajcsavar behajtó gépek területén.

 

Bővebben
Küldjön üzenetet nekünk:
Betonmentes alap bármilyen talajon

gyorsan, egyszerűen, költséghatékonyan, sokoldalúan