Kivitelezőknek

IMG-ded853b79efeccbcbe1563554f9d6232-V

Van jobb megoldás, mint a beton?

Vállalkozóként tudjuk, hogy az építőiparban minden egyes projekt egyedülálló kihívásokat és követelményeket támaszt. Az építési folyamat hatékonysága és eredményessége szempontjából azonban nélkülözhetetlen a megfelelő alapozás. Ezt betonnal kivitelezni egy igen hosszadalmas folyamat, és sokszor nem is alkalmasak a körülmények hozzá, ilyenkor jelent tökéletes megoldást a talajcsavar telepítés.

Mi olyan innovatív, ám a régmúlt szakértelmével igazolt megoldásokat kínálunk, amelyek nemcsak időt és pénzt takaríthat meg Önnek, hanem hozzájárulnak a projektjei tartósságához, gyors kivitelezéséhez és fenntarthatóságához.

kivit

Kapcsolatfelvétel

Miért érdemes minket választani?

Kiváló minőség és megbízhatóság:  Ami köszönhető a több mint 12 éves gyakorlati tapasztalatnak, és szakértői mérnöki háttérnek. Talajcsavaraink megfelelnek az érvényben lévő építőipari szabványoknak. 

Változatos alkalmazás: Termékeink széles választéka lehetővé teszi, hogy projektjéhez legmegfelelőbb talajcsavart segítünk Önnek kiválasztani. Rugalmasan alkalmazkodunk az egyedi igényekhez.

Szakértői támogatás: Nem csak a talajcsavar kiválasztásában, hanem a talajcsavar és a felszerkezet nyomatéktűrő kapcsolatának megtervezésében is tudunk segítséget nyújtani. A talajcsavarok terhelhetőségét mérnökünk által készített dokumentummal igazoljuk. Több mint 200 mérési tapasztalattal rendelkezünk.

Biztos alapot adunk: Alapozást végzünk változatos körülmények között, nehezen hozzáférhető helyeken, meredek területen, vizes talajokban, víz alatt és köves talajon, illetve az alapozás elkészítésére teljes körű garanciát vállalunk, valamint szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk.

Hatékonyság és fenntarthatóság: Talajcsavaraink nemcsak hatékonyak, de környezetbarát megoldást is kínálnak. Minimalizálják a környezeti károsodást, és könnyen újrahasznosíthatók, így hozzájárulnak az építőipar fenntarthatóságához.

Kapcsolatfelvétel

 

Hol használható?
A talajcsavar biztonságos alapot nyújt egy kerti építménynek, napernyőnek kocsi beállónak, féltetőnek, de remekül szolgál komolyabb épületek, gépek, szerkezetek, napelemes erőművek, kilátók, szobrok, hidak, közterületi berendezések, táblák ideiglenes vagy végleges alapozása is.
Hogyan használható?
A Krinner talajcsavarral történő alapozás közel 30 éves múlttal rendelkező, Német mérnökök által kifejlesztett technológia. Használata teljesen egyszerű, olyan mintha egy facsavart csavarnánk egy lécbe, csak itt a csavar mérete nagyobb és nem fába hanem földbe csavarjuk.

Cégismertető

Családi vállalkozásuk alapjai 1988.-ra nyúlnak vissza. Kispesten megalakul a Drevotta Barkácsbolt

1993-ban a növekedésnek köszönhetően új telephelyre költözünk a XVIII. kerület Széchenyi István utca 22 szám alá.

1999-ben a szomszéd ingatlan megvásárlásával már 200 nm alapterületűre bővítjük a boltot, ahol több, mint tízezer termék található meg.

 

2012. novemberében megkezdjük a Krinner talajcsavarok magyarországi forgalmazását. 2013. áprilisától a Krinner –Expert hivatalos magyarországi disztribútora leszünk, aminek keretében már nem csak forgalmazzuk, hanem telepítjük is a talajcsavarokat Magyarországon. Még ebben az évben komoly fejlesztés hajtunk végre talajcsavar behajtó gépek területén..

 

Bővebben
Küldjön üzenetet nekünk:
Betonmentes alap bármilyen talajon

gyorsan, egyszerűen, költséghatékonyan, sokoldalúan